Άμιλλα: "Πολύ καλή ομάδα ο Ιδομενέας"

Άμιλλα: "Πολύ καλή ομάδα ο Ιδομενέας"
Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν η Άμιλλα με τον Ιδομενέα στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας για την 3η αγωνιστική της 2ης κατηγορίας ποδοσφαίρου Χανίων. Ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για την ομάδα του Γαλατά (πριν την σέντρα είχε "2 στα 2" σε νίκες), ενώ αήττητη παρέμεινε και η Άμιλλα (έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Η ενημέρωση των γηπεδούχων για το ματς:

«Ισόπαλο αποτέλεσμα για την ομάδα μας απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Γάλατα!!! Παραλίγο και η νίκη, η οποία χάθηκε στο 89'. Τα γκολ για την ομάδα του Μάκη Σωφρόνογλου πέτυχαν οι Πρώιμος και Κολομπάκης!!!»

Διοργάνωση: 2η κατηγορία ποδοσφαίρου Χανίων
Διοργανώτρια: Ε.Π.Σ. Χανίων
Αγωνιστική περίοδος: 2017-2018
Αγωνιστική: 3η

Αναμέτρηση: Άμιλλα - Ιδομενέας 2-2
Ημερομηνία: Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 17:00
Γήπεδο: Αγίας Μαρίνας

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Παρασκευόπουλος, Σταφυλαράκης, Ορνεράκης, Χαμζάι, Παγωνάκης Λ., Παγωνάκης Γ., Πρώιμος (80' Πρωϊμάκης), Βεριβάκης, Κολομπάκης, Κτιστάκης, Ιοσουφάϊ (70' Σταυρουλακης).

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Κουφάκης, Χατζηαγγελάκης (52' Ι. Μωραϊτάκης), Καλαϊτζάκης, Μουστάκας (73' Αβραμάκης), Βαρίκος, Αγιασμενάκης, Περδικάκης (70' Μυλωνάκης), Π. Βαϊγκούσης, Σπ. Βαϊγκούσης, Μ. Μπιτζανάκης, Σπ. Μπιτζανάκης (85' Μ. Εμ. Μπιτζανάκης).

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης
Α' Βοηθός: Σαρικάκη
Β' Βοηθός: Κολοκοτρώνης
Παρατηρητής: Καούκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου