Από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στην Επισκοπή ο Σουμπασάκης

Από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στην Επισκοπή ο Σουμπασάκης
Ο Μίμης Σουμπασάκης είναι -για τρίτη φορά- ποδοσφαιριστής της Επισκοπής. Ο Σουμπασάκης πέρασε χθες από τα γραφεία της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για το τυπικό της υπόθεσης και φωτογραφήθηκε πλάι στο σήμα του συλλόγου. Λίγο μετά ήρθε και η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σουμπασάκη. Πρόκειται για ένα παιδί που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας άλλες δυο θητείες έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές (πρωτάθλημα περιφερειακού Κρήτης, συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ 2 και άνοδο στην Φουτμπολ Λιγκ). Ο Μίμης που διετέλεσε και αρχηγός του συλλόγου μας σε πολλά παιγνίδια της Φούτμπολ Λιγκ) επιστρέφει στην Επισκοπή με στόχο να συμβάλλει προκειμένου να επιστρέψουμε στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Δημήτρης είναι 29 χρονών (έχει γεννηθεί στις 21/12/88) και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και της επίθεσης, μα κυρίως ως εσωτερικός μέσος έχοντας έφεση και στο σκοράρισμα. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο καθώς έχει περάσει από αρκετές ομάδες διαθέτοντας σπουδαία εμπειρία από ανώτερα πρωταθλήματα. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε στη Δόξα Πλατανέ (αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του 2002) και λίγο μετά, δοκίμασε στον Κεραυνό (2003-04).

Έπειτα επέστρεψε στη Δόξα (Δ' Εθνική) μέχρι που πήγε στον Αστέρα Ρεθύμνου (Δ’ Εθνική) το 2005. Στο τέλος της σεζόν (2006) πήρε το πρωτάθλημα. Από εκεί, βρέθηκε στην ομάδα μας και αγωνίστηκε έως και το καλοκαίρι του 2008. Έκτοτε πήρε εκ νέου μεταγραφή στον Αστέρα και το 2010 επέστρεψε στην Επισκοπή όπου έκατσε μέχρι το 2014. Εκείνο το καλοκαίρι αποχώρησε για να πάει στον Κισσαμικό και να πάρει το πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική.

Τον Ιανουάριο του 2016 έφυγε από την Κίσσαμο για να υπογράψει στην ΑΕ Μυλοποτάμου. Στο Πέραμα παρέμεινε για 6 μήνες. Το Ιανουάριο 2017 μεταγράφηκε στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στη Γ' Εθνική όπου αγωνιζόταν μέχρι και τον περασμένο Μάιο. Ο σύλλογός μας του εύχεται να έχει υγεία και να ζήσει πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Σουμπασάκης: "Να γυρίσει η ομάδα στην Γ' Εθνική"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Επισκοπής, λίγο μετά τη συμφωνία, μίλησε για την επιστροφή του: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον τόπο απ’ όπου κατάγομαι, το Ρέθυμνο και στην Επισκοπή με την οποία έχουμε ζήσει πολλές χαρές. Είμαι χαρούμενος επίσης γιατί θα μοχθώ για μία ομάδα που έχει μεγαλεπήβολα σχέδια. Και ‘γω με τη σειρά μου δεν είχα την φιλοδοξία να επιστρέψω για να αγωνιστώ σε τοπική κατηγορία. Θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας και να γυρίσει η ομάδα τουλάχιστον στην Γ' Εθνική.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου