Κανόε Καγιάκ: 7 αθλητές του ΝΟΧ στην Εθνική ομάδα

Επτά αθλητές του ΝΟ Χανίων προκρίθηκαν στις Εθνικές ομάδες Κανόε Καγιάκ
Επτά αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στις Εθνικές ομάδες Κανόε Καγιάκ στις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων και Γυναικών, στο πλαίσιο της 2ης φάσης προκρίσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Οι αθλητές που τα κατάφεραν είναι οι: Αναστάσιος Μελεμενής, Ιωάννης Κουτσοποδιώτης, Ιωάννης Αντωνίου, Χρήστος Τσουπάκης και Ελευθέριος Πολυχρονάκης στην κατηγορία Εφήβων, η Ελευθερία - Μαρίνα Παπασταματάκη στις Νεανίδες και η Αθηνά Κέκελου στην κατηγορία Γυναικών.

Αυτοί οι επτά εξασφάλισαν το εισιτήριο για την Εθνική, με την επόμενη υποχρέωσή τους να είναι το εσωτερικό τεστ αξιολόγησης που θα γίνει στις 20 Μαΐου προκειμένου να προκύψει η αποστολή που θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Σερβία.

Από την άλλη, παρά την πολύ καλή προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να ενταχθούν στην εθνική ομάδα οι: Δημήτριος Βαρβαντάκης, Κυριάκος Ποντικάκης, Αθανάσιος Τζανακόπουλος, Γεώργιος Σηφάκης, Κωνσταντίνα Σαράντου, Μαγδαληνή Τζανακοπούλου, Μαγδαληνή Αντωνίου, Δέσποινα Σώκου και Μαρία Μελεμενή.

Όπως τονίζει ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων, Μανώλης Αγγελάκης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να ενταχτούν στην Εθνική ομάδα. Ο πρώτος στόχος έχει κατακτηθεί. Μας μένουν 40 μέρες μέχρι το εσωτερικό τεστ που πρέπει να δουλέψουμε σωστά για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου