Φινάλε στα εντός έδρας ματς με ήττα ο Πλατανιάς

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 1-3
Με ήττα 3-1 από τον ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε ο Πλατανιάς τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 στο πρωτάθλημα της Super League.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα οι φίλοι του Πλατανιά στο τέλος της αναμέτρησης αποθέωσαν τους παίκτες της Χανιώτικης ομάδας, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική τους αγωνιστική εικόνα καθ” όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και εκμεταλλευόμενος δύο στιγμές αδράνειας προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 2-0 (Ουαρντά 4' και Κάμπος 8').

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Γιακουμάκη τόσο στο 1-0, όσο και στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, όμως ο ΠΑΟΚ πέτυχε και 3ο γκολ με τον Σακχόφ (63'). Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε με πλασέ του Μενδρινού στο 78ο λεπτό.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 29η

Αναμέτρηση: Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 1-3
Σκόρερ: Μενδρινός (78') / Ουάρντα (4'), Κάμπος (8'), Σάκχοφ (63')

Ημερομηνία: Κυριακή 23/04/2017
Ώρα έναρξης: 19:00
Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων
Τηλεοπτική μετάδοση: NS Extra 1

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Μπανανά, Μαραγκός (21' Μενδρινός), Κάργας, Στάθης (72' Αποστολόπουλος), Μουνάφο, Γιορέντε (81' Παπανικολάου), Ντεβέσα, Γιακουμάκης, Μικαλάι.

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Βιτάλι, Γουνδουλάκης, Στανισλάβλιεβιτς.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κίτσιου, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ (71' Κάτσε), Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (57' Μαλεζάς), Κάμπος, Ουάρντα, Κλάους (65' Πρίγιοβιτς).

Στον πάγκο: Μπρκιτς, Ενρίκε, Πούγγουρας, Πέλκας.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Α' Βοηθός: Κουράκης (Ηρακλείου)
Β' Βοηθός: Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
4ος διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου