Παρελθόν οι Ανυφαντάκης - Διακάκης από τον Πανθρακικό

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού αποτελούν ο Κώστας Ανυφαντάκης και ο Παναγιώτης Διακάκης
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού αποτελεί από προχθές το Κρητικό προπονητικό δίδυμο Κώστας Ανυφαντάκης - Παναγιώτης Διακάκης. Η σχετική ανακοίνωση της Θρακιώτικης ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Κώστα Ανυφαντάκη. Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά τον κ. Κώστα Ανυφαντάκη για τη συνεργασία που είχε μαζί του αυτούς τους μήνες και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του σταδιοδρομίας. Παράλληλα, ανακοινώνεται η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας και με τον άμεσο συνεργάτη του κ. Ανυφαντάκη, κ. Παναγιώτη Διακάκη, τον οποίο, επίσης, η ΠΑΕ Πανθρακικός ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Δήλωση του Κώστα Ανυφαντάκη για την λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Πανθρακικός:

«Ευχαριστώ για την κατανόηση που έδειξαν οι διοικούντες της ομάδας, καθώς ζήτησα, για προσωπικούς λόγους, να μπορέσω να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού.

Επίσης ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα τη διοίκηση, όλο το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι στον Πανθρακικό καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του στο μέλλον.»

Αντικαταστάτης του Ανυφαντάκη στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού είναι ο Κώστας Βασιλακάκης, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Θράκης για 4η φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου