Κισσαμικός 2016-17

Παρουσίαση του Κισσαμικού για την αγωνιστική περίοδο 2016-17
Ο Κισσαμικός συνεχίζει το ταξίδι του στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες και μετά την πρώτη πολύ καλή παρουσία του στην Football League την περασμένη αγωνιστική περίοδο, η οποία συνοδεύτηκε από την 6η θέση, είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για το νέο πρωτάθλημα, απέναντι στον ΟΦΗ.

Από την ομάδα που συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου σε επαγγελματική κατηγορία έχουν παραμείνει οι Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Παντελάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Βλάχος, Ποκόνγκ και Μάντζης.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η διοίκηση της Χανιώτικης ομάδας εμπιστεύτηκε το τεχνικό επιτελείο με το οποίο ξεκίνησε το ταξίδι στις εθνικές κατηγορίες. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, έχοντας ως συνεργάτες τους Τάκη Τσακαλίδη, Γιώργο Τουλουπάκη και Αποστόλη Λεκίδη, που προστέθηκε στο τεχνικό team πριν από λίγους μήνες.

Στις τάξεις του ο Κισσαμικός έχει έναν εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή, τον Κίκε Σένο, που είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Ισημερινής Γουινέα. Εκτός από τον Κίκε στον Κισσαμικό εντάχθηκαν την θερινή μεταγραφική περίοδο οι Γκέκας, Πολίτης (τερματοφύλακες), Παγώνης, Κουρέλλας, Φυντικάκης, Γκούμας, Αντωνιάδης, Θέος, Τιάγκο, Μάριο Μαρτίνεθ και Μίλιτς. Από την Κ19 προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα οι Γιάννης Λουβιτάκης και Νίκος Καβράκης.

Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Για την φετινή περίοδο η διοίκηση της ΠΑΕ Κισσαμικός εξασφάλισε από τον Δήμο Χανίων παραχωρητήριο για το γήπεδο Περιβολίων, το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα. Το γήπεδο Μάλεμε παραχωρήθηκε από την ΠΑΕ Πλατανιάς ως δεύτερη έδρα της ομάδας.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

↠ 9 Αυγούστου: Πλατανιάς - Κισσαμικός 1-2
↠ 13 Αυγούστου: ΟΦΗ - Κισσαμικός 1-1
↠ 17 Αυγούστου: Κισσαμικός - Κ20 Πλατανιά 5-1
↠ 25 Αυγούστου: Κισσαμικός - Μινώταυρος 4-0
↠ 27 Αυγούστου: Άρης Σούδας - Κισσαμικός 0-3
↠ 31 Αυγούστου: Κισσαμικός - Κ20 Ολυμπιακού 2-0
↠ 14 Σεπτεμβρίου: ΑΟ Χανιά - Κισσαμικός 0-0
↠ 17 Σεπτεμβρίου: ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ - Κισσαμικός 0-2
↠ 24 Σεπτεμβρίου: Κισσαμικός - ΑΟ Χανιά 0-0
↠ 8 Οκτωβρίου: Πλατανιάς - Κισσαμικός 2-1
↠ 15 Οκτωβρίου: Πανθηραϊκός - Κισσαμικός 0-0

Δόθηκαν και δύο φιλικά προπονητικού χαρακτήρα με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (2-0) και την Κ20 Πλατανιά (3-2).

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
30. Γιώργος Λαζαρίδης
1. Νέστορας Γκέκας
29. Δημήτρης Πολίτης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
7. Δημήτρης Τσερκέζος
3. Τάσος Παγώνης
18. Σταύρος Σταθάκης
5. Νώντας Παντελάκης
21. Νίκος Κουρέλλας
12. Νικηφόρος Τσοντάκης
19. Βασίλης Φυντικάκης
13. Νίκος Καβράκης

ΜΕΣΟΙ
6. Αλέξης Σελινιωτάκης
36. Αλμπέρτο Ενγκουέμ
4. Γιάννης Γκούμας
27. Παντελής Αντωνιάδης
8. Γιώργος Θέος
20. Thiago Laranjeira Silva
33. Θωμάς Βλάχος
99. Μούσα Ποκόνγκ
10. Μάριο Μαρτίνεθ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
14. Βασίλης Μάντζης
11. "Κίκε" Ενρίκε Μπουλά Σενόμπουα
9. Αλεξάνταρ Μίλιτς
15. Γιάννης Λουβιτάκης

Ήρθαν: Μάριο Μαρτίνεθ (Μποαβίστα), Κίκε (Λινάρες), Γκούμας (ΟΦΗ), Μίλιτς (Επισκοπή), Θέος (Λεβαδειακός), Τιάγκο (Αμέρικα), Κουρέλλας (Ζάκυνθος), Παγώνης (ΑΟ Χανιά), Φυντικάκης (ΑΟ Χανιά), Αντωνιάδης (Αιγινιακός), Γκέκας (Καλλιθέα), Πολίτης (Ζάκυνθος).

Έφυγαν: Αγριμάκης (Πανελευσινιακός), Γιαγκιόζης (ΠΟ Ατσαλένιου), Κουρτεσιώτης (Δόξα Δράμας), Γιαννίτσης (Σπάρτη), Τζημογιάννης (Πύδνα Κίτρους και στη συνέχεια Ρόδο), Τσουβαλτσίδης (Πανσερραϊκός), Αυγενικού (Λαμία), Βαττής, Ταραλίδης (Καρμιώτισσα), Λώττας (ΑΕ Καραϊσκάκης), Σμίλτος (Αναγέννηση Καρδίτσας), Πότσι (Ολυμπιακός Βόλου), Τσικουδάκης (ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ), Ποσίνκοβιτς (Αιγινιακός), Μάνιας (ΑΟ Χανιά), Σκραπάρας (Μέταλουλ Ρεσίτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου