ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ - Άγιος Ιερόθεος 0-1

Ήττα στις Μουρνιές για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ από τον Άγιο Ιερόθεο με 1-0.
Εντός έδρας ήττα για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ από τον Άγιο Ιερόθεο με 1-0 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, η Χανιώτικη ομάδα στάθηκε καλά και θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση. Ωστόσο, ένα τέρμα του Σουφλά επτά λεπτά πριν από την λήξη (μετά από μία εξαιρετική απόκρουση του Γεωργίου) έκρινε το παιχνίδι.

Πρωτάθλημα: Γ' Εθνική
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Σεζόν: 2016-2017
Όμιλος: 4ος
Αγωνιστική: 6η

Αναμέτρηση: ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ - Άγιος Ιερόθεος 0-1
Σκόρερ: Σουφλάς (83')
Ημερομηνία: Κυριακή 23/10/2016
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Μουρνιών (Μινωταύρου)

Διαιτητής: Σωτηριάδης Χαράλαμπος (Λασιθίου)
Α' Βοηθός: Γαρεφαλλάκης Ευστάθιος (Ηρακλείου)
Β' Βοηθός: Τρουλινός Κωνσταντίνος (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Χριστοδουλάκης Δημήτριος (Ρεθύμνου)

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Χατζηαλέξης: Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την φιλοξενία. Απίστευτη η φιλοξενία στην Κρήτη, δεν την έχουμε συναντήσει πουθενά.

Ξέραμε ότι είχαν απουσίες και κάποιες αδυναμίες και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Είχαμε καλή κυκλοφορία στο κέντρο, αλλά και στην επίθεση.

Χτυπήσαμε την κατάλληλη στιγμή και θα ήταν άδικο να μην παίρναμε κάτι από την σημερινή μας εμφάνιση. Μπράβο στα παιδιά μου και καλή συνέχεια στην ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, εύχομαι ότι καλύτερο.

Κατσούλης: Είμαστε ευχαριστημένοι από τα καλά λόγια του κ. Χατζηαλέξη, αλλά το αποτέλεσμα μας στεναχωρεί. Είχαμε πολλά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείξαμε στο γήπεδο.

Ο Άγιος Ιερόθεος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να βρούμε αδύνατα σημεία, αλλά δεν τα βρήκαμε. Σίγουρα μας στεναχωρεί ότι στο τέλος χάσαμε άλλο ένα παιχνίδι.

Περνάμε μία δοκιμασία σαν ομάδα και όταν την ξεπεράσουμε θα βγούμε νικητές. Τα δικά μας παιδιά ξεκινάνε τώρα και απέναντί μας είχαμε μία έμπειρη ομάδα. Η εμπειρία δεν αγοράζεται... χρειάζεται χρόνος.

Σούφλας: Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την φιλοξενία. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και ευτυχήσαμε να πάρουμε την νίκη στο τέλος. Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Η συνέχεια για εμάς είναι παιχνίδι με παιχνίδι, δουλεύουμε, έχουμε ένα καλό κλίμα και κάθε Κυριακή θα προσπαθούμε.

Δρακάκης: Είχαμε ξεκινήσει την εβδομάδα με πολλά προβλήματα. Παραταχθήκαμε με πολλές απουσίες. Το παιχνίδι κρίθηκε στην δύναμη και στο πάθος. Σταθήκαμε άτυχοι σε μία φάση στο τέλος. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι διαφορετικό... βλέπουμε πλέον το επόμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου