ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 0-0 (video)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 0-0
Αήττητος παρέμεινε στο πρωτάθλημα ο Πλατανιάς, ο οποίος ήρθε ισόπαλος στα Ιωάννινα με τον τοπικό ΠΑΣ στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Αποβλήθηκε στο 89ο λεπτό ο Λίλα των γηπεδούχων (2η κίτρινη), ενώ στις καθυστερήσεις ο Γιακουμάκης έχασε σπουδαία ευκαιρία για να "δραπετεύσει" η Χανιώτικη ομάδα με το διπλό...

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν αργός και οι καλές στιγμές μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Μόλις στο 3' ο Ζάιρο έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή του Πλατανιά, έδωσε στον Μαμπουλού, αλλά ο Δημήτρης Σωτηρίου βγήκε... νικητής στο τετ α τετ.

Η απάντηση από τον Πλατανιά ήρθε με δύο καλά σουτ του Μανούσου και του Γιακουμάκη, ενώ στο 43' ο Μενδρινός εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μανούσος πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Περιστερίδης απέκρουσε με δυσκολία.

Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και η Χανιώτικη ομάδα είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 51', όταν ο Μενδρινός σέντραρε από δεξιά, ο Μανούσος έκανε την γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Τέσερα λεπτά αργότερα ο Αποστολόπουλος πήρε την μπάλα έπειτα από λάθος του Λίλα, μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Γιακουμάκη που έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στον Μπέριο και κατέληξε κόρνερ.Ο ΠΑΣ απείλησε στο 62ο λεπτό με κεφαλιά του Ναδάλες, αλλά ο Σωτήριου για μια ακόμα φορά απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 89ο λεπτό με δέκα παίκτες μετά από την αποβολή του Λίλα σε μαρκάρισμα στον Γιακουμάκη, ο οποίος στο 92ο βρέθηκε έπειτα από κόρνερ του Γουνδουλάκη στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά το σουτ στην κίνηση που έπιασε έφυγε άουτ.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 5η

Αναμέτρηση: ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 0-0
Κίτρινες: Λίλα, Μπουκουβάλας, Δώνης / Γκνιάτιτς
Κόκκινες: Λίλα

Ημερομηνία: Σάββατο 24/09/2016
Ώρα έναρξης: 16:00
Γήπεδο: Ε.Σ.Ι. "Οι Ζωσιμάδες"
Τηλεοπτική μετάδοση: NS2

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Κοζορώνης, Λίλα, Κούτρης (70' Δώνης), Μαμπουλού, Ζάιρο (75' Βιντάλ), Κόντε (83' Φερφελής).

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (83' Γουνδουλάκης), Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο (66' Στάθης), Μενδρινός (91' Ντιλαβέρ), Γιακουμάκης, Μανούσος.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρα)
Α' βοηθός: Ζησιμόπουλος (Πειραιά)
Β' βοηθός: Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
4ος: Κύζας (Δράμας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου