Μπαξεβάνος: "Ικανοποιημένοι από το 2ο ημίχρονο"

Οι δηλώσεις του Μπαξεβάνου για τη φιλική ισοπαλία του Κισσαμικού με τον ΑΟ Χανιά
Ικανοποιημένος από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου στο φιλικό με τον ΑΟ Χανιά στα Περιβόλια δήλωσε ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Η τοποθέτηση του προπονητή του Κισσαμικού για το φιλικό του Σαββάτου:

«Το χαρακτηριστικό της Football League αυτό είναι. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ούτε εμείς ούτε ο ΑΟΧ πετύχαμε κάποιο τέρμα, αν και γίνανε ευκαιρίες. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στην αρχή, στο πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο στο οποίο ήμασταν εκνευρισμένοι, δεν ξέρω τι έφταιξε.

Προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας, είναι το πλαστικό και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο χόρτο; Είναι ένας εκνευρισμένος που είχαμε και δεν θέλω να πω τους λόγους που τσάμπα εκνευρίστηκαν τα παιδιά; Στο δεύτερο ημίχρονο όμως αυτό που ήθελα να δω για την ομάδα, κάποια στοιχεία, τα είδα.

Απειληθήκαμε σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο από ατομικά λάθη δικά μας καθαρά, αλλά σε ένα κακό ημίχρονο δικό μας πάλι καταφέραμε και πετύχαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, κάναμε τις δικές μας ευκαιρίες κι εμείς.

Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω τα παιδιά μπήκαν πιο ήρεμα, προσπάθησαν να παίξουν, δημιούργησαν κάποιες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, το ίδιο και ο αντίπαλος.

Είναι τα παιχνίδια αυτά που όποιος πετυχαίνει κάποιο τέρμα κερδίζει και το παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι έναν βαθμό για το δεύτερο ημίχρονο, για το πρώτο ημίχρονο έχουμε απαιτήσεις πολύ περισσότερες από τα παιδιά γιατί ξέρουμε τις δυνατότητές τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου