Πλατανιάς: Προπόνηση και φιλικό με ΟΦΗ

Το ρεπορτάζ της σημερινής προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά
Εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις στο Μάλεμε.

Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Παράσχος και το τεχνικό επιτελείο, προσπαθούν να κρατήσουν τους παίκτες σε εγρήγορση και στην κατάλληλη αγωνιστική και φυσική κατάσταση, προκειμένου να είναι έτοιμοι όποτε και αν ανάψει το πράσινο φως για την διεξαγωγή της Super League.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά παιχνίδια 5 εναντίον 3 σε μικρούς χώρους και στη συνέχεια παιχνίδι 3 εναντίον 3 και 4 εναντίον 4 με τελειώματα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στην γάμπα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο (27/08), όπου η προπόνηση έχει οριστεί για τις 8 το πρωί. Την Κυριακή (28/08, 19:00) θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Περιβολίων φιλική αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη, παρόλα αυτά στις θύρες του γηπέδου θα υπάρχουν ειδικά κουτιά και όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει, προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου