Εργοτέλης - Ερμής Ζωνιανών 1-1 (φιλικό)

Φιλική ισοπαλία στο Παγκρήτιο στάδιο, 1-1, ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ερμή Ζωνιανών
Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Εργοτέλης με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δοκίμασε διάφορα σχήματα εντός αγωνιστικού χώρου και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Στο πρώτο μέρος, έπειτα από τα πρώτα 20 λεπτά όπου Ερμής ήταν πιο απειλητικός, ο Εργοτέλης ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ.

Στο 29ο λεπτό ο Καλέ με ατομική προσπάθεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λεάλ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 1-0 στο 30'.

Η επόμενη πιο σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 45', όταν ο Κοιλιάρας "έσκαψε" την μπάλα για τον Καλέ, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι προσπάθειες των Καλέ (51'), Κοιλιάρα (52') και Δημήτρη (57') δεν βρήκαν στόχο. Μετά από τις πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες, ο ρυθμός έπεσε και ο Ερμής κατάφερε να ισοφαρίσει στο 79', όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Εργοτέλη και σκόραρε με κεφαλιά του Πασιαλή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΓΣ Εργοτέλης: Στεφανάκος (60' Βασιλειάδης), Μπερουασβίλι, Τσουμάγκας, Τζανής (60' Βογιατζής), Δημήτρης (60' Σηφάκης), Ρουσάκης (60' Έντι, υπό δοκιμή), Μισέλ (60' Τσακάνι), Κοιλιάρας (60' Χρηστάκης), Καλέ (60' Μανουσάκης), Λεάλ (46' Λυδάκης), Κατσικοκέρης (60' Καϊμακαμούδης).

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Φαμπίνιο, Προβιδάκης, Γεωργούλης, Ζανελάρι, Τοπούζης, Σεχολάρι.

Έπαιξαν και οι: Πασιαλής, Ανωγειανάκης, Γιακουμάκης, Πουλάκης, Γεμιστός, Σκουτέλης, Ανδρεαδάκης, Χατζηβασίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου